”Nibiru”

„NiBiRu”, tai festivalis, kuriame susijungia visos keturios stichijos, religijos bei tautos, skatinamas žmonių bendrumas, laisvė, supratimas ir kūrybiškumas.

Tai instrumentinės, ‘world’ bei elektroninės muzikos festivalis, skatinantis žmonių kūrybiškumą, sąmoningumą, sveiką gyvenimą ir evoliuciją. Mes rūpinamės gamta ir tikimės, kad festivalyje mums pavyks suvienyti visus tuos, kas jaučia ryšį su Žeme. Visas tris dienas Jus džiugins muzika dvejose scenose.

Miško scenoje gros akustinė, relaksacinė, ambient, chill, pasaulio muzika bei reggae.  Čia galėsite patirti pasaulio etninės muzikos, kurios šaknys skverbiasi po visą pasaulį, bangas. Šios gydančios ramybės bangos padės jums atsipalaiduoti ir išmargins Jūsų potyrius švelniausiomis spalvomis.

Antroji, šokių scena, kurioje skambės trance bei elektroninė muzika, padės jums iškeliauti į savo sąmonės gelmes ir patirti kosmoso platybes.

Be to festivalyje bus galima rasti gausybę kūrybinių dirbtuvių,  išklausyti specialių paskaitų, išgirsti įdomių nuomonių ir naujų minčių bei išbandyti naujas meditacines, bei savęs atradimo praktikas!

Jei nori atsipalaiduoti ir būti savimi, įgyti naujos patirties, jautiesi pasiruošęs išlaisvinti save ir plėsti savo pažinimo ribas — laukiam Tavęs!

Pajuskime visas keturias stichijas viename renginyje!

Atlikėjai/Artists:

<><><><><><><><><><> 

Šokių scena_ \\ // _ The dance scene_

<><><><><><><><><><> 

Pirkinių krepšelis