Loftas Fest 2014

Vienintelis savo žanre urbanistinis festivalis „Loftas Fest” šiemet pas visus grįš po vasaros maratono. Šių metų pagrindiniu festivalio šou taps naujas Nicolas Jaar projektas „Darkside”.

„Darkside” yra ilgai brandintas elektroninės muzikos pranašo Nicolas Jaar ir gitaristo Dave Harrington projektas, kuris dar nepasirodžius viešai jau buvo tituluojamas „next big thing”.

Duetas išpildė lūkesčius, ir dar su kaupu. Nors įrašų fiziniu pavidalu laikai eina užmarštin, tačiau net Lietuvoje yra parduodamas neįtikėtinas kiekis „Darkside” plokštelių.

Adatai liečiant „Darkside” vinilą bene niekam nekyla abejonių, kad būtent tokia muzika turi skambėti jų namuose, būtent tokia muzika įkvepia kūrybai, geriems tikslams, amžinai jaunystei ir meilei kiekvienai dienai. Išgirsti visa tai gyvai yra svajonė, kuri išsipildys rugsėjo 4 d.

Į „Darkside” pasirodymą (headline show) bilietą dabar gali įsigyti pigiau. Tai bus pirmoji ir didingiausia „Loftas Fest 2014″ diena.

DAUGIAU APIE BILIETUS:

– Primokėjęs 30 LT jau dabar gali įsigyti trijų dienų festivalio abonementą.

– Perkant 8 ar daugiau bet kurios kategorijos bilietų kiekvienam bilietui yra taikoma 10 LT nuolaida. Dėl grupinio pirkimo kreiptis el. paštu simonas@ticketpro.lt

– VIP bilietas garantuoja gerą scenos matomumą ir atskirą barą.

DAUGIAU APIE DARKSIDE

Pačio Nicolas Jaar daugeliui kokybiškos ir išieškotos muzikos gerbėjams turbūt net nereikia pristatyti.

Verta tik priminti, kad jo debiutinis albumas „Space is Only Noise” tokių elektroninės muzikos autoritetų kaip „Resident Advisor”, „Mixmag” ir „Crack Mag” 2011 metais buvo pripažintas Nr. #1.

Taip pat verta prisiminti šio elektroninės muzikos korifėjo pasirodymą „Lofte” prieš beveik du metus. Bilietai į jį, beje, buvo išparduoti per kiek daugiau nei savaitę. O po koncerto Nicolas Jaar pasakė šventus žodžius: „Noriu čia kuo greičiau grįžti”.

„Patikėkit, nedažnai tai sakau, tačiau esu sužavėtas Lietuvos žmonėmis – jie moka ir įsiklausyti, ir laiku „nusirauti” bei paleisti savo kūnus šokiams”, – interviu „Loftui” dar pridūrė šis amerikiečių, čiliečių ir palestiniečių kraujo turintis muzikantas.

Šįkart Nicolas Jaar kartu su monstriškai stipriu gitaristu Dave Harrington mums su dar didesniu azartu, užkaupta patirtimi ir naujo projekto galia pademonstruos kur link juda šiuolaikinė elektronika.

Kur:

  • Menų fabrikas LOFTAS, Švitrigailos g. 29, Vilnius
Pirkinių krepšelis