VILNIUS COMEDY FEST pristato – GODFREY

VILNIUS COMEDY FEST: GODFREY (JAV)

Kodėl verta? Sau garantuoji kokybišką laiką su savo srities profesionalu, visas tautas pozityviai „pramušančiu“ komiku – Godfrey

I DALIS. OLEGAS ŠURAJEV

Drąsus ir nenuspėjamas Olegas pradės sausio 17 d. renginį. Olegas yra naujas veidas humoro pasaulyje beiryškiausias metų naujas stand up’eris Lietuvoje, išgarsėjęs autorinėje laidoje „Akcentas“ ir seriale „Serialas“.Sunku nuspėti, kas tądien dėsis Olego galvoje, tačiau jis visada turi ką atsakyti, o juo labiau pasakyti.

II DALIS. GODFREY

Pirmasis komedijų festivalis Lietuvoje – „Vilnius Comedy Fest“ – dovanoja išskirtinę progą pamatyti vieno žymiausių Amerikos komikų – Godfrey – pasirodymą.

Jo humoras apima žemiškas patirtis, socialines problemas, santykius ir, žinoma, pasaulinę politiką. Tai jo „arkliukas“.

Komiko tėvai bandydami ištaisyti nelengvą vaikino charakterį nuo pat mažens skatino jį žiūrėti daugybę komedijų. Netrukus Godfrey suprato, kad humoras gali būti ne tik pramoga. Jam puikiai sekėsi juokauti, o netrukus jis tai darė prieš mases smalsuolių.

Dabar Godfrey yra Amerikoje gerai žinomas aktorius, vaidinęs filmuose su kitu įvertintu JAV komiku Benu Stilleriu, taip pat reperiu Snoop Dogg ir kitais.

Vaidmuo filme „Zoolander“ užtvirtino jo kino sėkmę ir jis tapo nuolatiniu veidu komedijos žanro juostose. O vienas įspūdingiausių jo pasirodymų televizijoje įvyko kultinėje Jimmy Fallono laidoje „Late Night“.

Neseniai šis juodaodis komikas pristatė savo valandos šou „Godfrey: Black By Accident“ (Godfrey: atsitiktinai juodas) – dalis šios programos bus perkelta ir į Vilnių.

Be kino, reklamos ir televizijos, Godfrey yra oficialiai pripažintas vienas aktyviausiai po pasaulį keliaujančių komikų, kuris sužadina įvairiausių tautų juoko priepuolius. „Vilnius Comedy Fest“ garantuoja kokybišką ir nuotaikingą laiką su šiuo savo srities profesionalu.

GODFREY: https://www.youtube.com/watch?v=8oE-gWzImxI

OLEGAS ŠURAJEV: https://www.youtube.com/watch?v=0mUeQwXVDS8

APIE FESTIVALĮ

„Vilnius Comedy Fest“ – pirmasis tarptautinis komedijų festivalis Lietuvoje vyks patį geriausią metų mėnesį ir truks keturias dienas, sausio 15-18 d. Tai pati metų pradžia, tad būtina juos pradėti gerai nusiteikus.

Festivalį organizuoja vienintelis profesionalus improvizacijos teatras Lietuvoje – „Kitas Kampas“, kuris sausio 15 d. festivalio atidarymo proga surengs išskirtinį šou!

„Vilnius Comedy Fest“ pristatomi geriausi pasaulio komedijos žanro atstovai. Visi festivalio renginiai yra ypatingi – kiekvienas apima skirtingus komedijų žanrus: nuo stand up pasirodymų jaunimui iki juoko teatro visai šeimai.

Jei nežinai, ką dovanoti artimiems ir mažiau artimiems draugams – dovanok juoko dozę. Jei nori pralinksminti – dovanok bilietą į pirmąjį komedijų festivalį – niekaip neprašausi.

Pirmi 100 bilietų – už juokingą kainą!!!

Pirkinių krepšelis